Jeg har lige vundet SM for U16 kat 1 (Sjællandsmesterskaberne for bedste 16-årige og yngre). Jeg fik spillet nogle rigtig gode og hårde kampe. Nogle bedre end andre, men jeg blev udfordret i hver kamp, og blev nødt til virkelig at koncentrere mig for at kunne vedligeholde min spillestil gennem alle kampene. Jeg spiller nemlig på en sådan måde, at hvis jeg mister koncentrationen, selvom det bare er et lille øjeblik, risikerer jeg at lave tonsvis af fejl og kan lynhurtigt komme langt bagud. Hvis jeg ser et svagt slag fra min modstanders side, så angriber jeg med det samme og prøver at tvinge min modstander til at lave fejl eller at skabe en åbning, så jeg kan komme frem til nettet og lave en vinder. Jeg plejer at tænke på min strategi som en ”skruetvinge”. For lige så snart jeg har overtaget styringen i duellerne får jeg min modstander ud at løbe, og jeg slipper ikke kontrollen før jeg har vundet pointet. Så ligesom en skruetvinge holder noget fast, fastholder jeg kontrollen over min modstander.

Jeg skrev, at jeg lige har vundet SM, og jeg vil gerne fortælle lidt om mine kampe derfra. Jeg vandt min første kamp 6/1 6/0 uden store problemer. Men min anden kamp var lidt sværere. Jeg skulle spille imod Marcus Gebauer, en stærk spiller fra Lyngby. Jeg spillede sindssygt godt i første set og vandt 6/1, men mistede derefter koncentrationen. Det var det øjeblik, Marcus havde ventet på, og jeg kunne se hans selvtillid voksede. Det var lige præcis det, jeg ikke måtte gøre. Han begyndte at lave færre fejl, men samtidigt spillede han aggressivt og ville ikke lade mig finde en rytme. Han vandt andet set 6/4. Jeg var i chok. Hvordan kunne jeg tabe, efter jeg havde vundet så stort i første sæt? Der var kun en ting at gøre. Jeg måtte tage mig sammen og genfinde min koncentration fra første sæt. Det lykkedes, og jeg vandt det tæt tredje set 6/3.

Den erfaring tog jeg med mig til de næste kampe. Og jeg spillede fantastisk i semifinalen mod Alexander Schou fra Lyngby. Han spiller utrolig godt. Når en masse. Jeg vandt 6/0 7/6 (5). Det lyder måske som et vildt resultat, men sandheden er, at partierne i første sæt faktisk var ret tætte, men det endte bare med, at jeg vandt dem. I andet sæt spillede min modstander bedre og han vandt flere partier. Vi blev nød til at afslutte sættet i tiebreak. Det var tæt, men heldigvis vandt jeg det.

I finalen brugte jeg alle mine erfaringer fra de indledende kampe og vandt hurtigt kampen 6/1 6/2.