Siden mandag har jeg været i Prag, hvor jeg har trænet i en klub der hedder ” TK Sparta”. Jeg tog herned fordi Euro Elites cheftræner, David Bandelin, anbefalede mig stedet. Min tanke var at, hvis det var godt, ville jeg kunne komme herned nogle uger af gangen, lige som på Bob Brett Tennisacademy i San Rmo i Italien, og træne. Jeg var derudover også interesseret i tjekkernes træningsmetoder. Jeg er nemlig blevet fortalt, at Tjekkiet har et af de bedste juniorhold i Europa.
Det, der blev arbejdet på imens jeg var der, var, at spille meget aggressivt, og samtidig at lave få fejl.
Det var meget intensiv træning. Da vi spillede, skulle vi virkelig kæmpe hårdt, men kun i kort tid, og så var der pause. Sådan blev intensitetsniveauet ved med at være højt.
Der var træning 2 x 1,5 time pr. dag, og fysisk træning 1 time om dagen. Jeg syntes ikke, det var nok, så jeg fik arrangeret noget mere træning med Euro Elite holdet, som tilfældigvis også var der for at spille en Tennis Europe turnering.
Men noget, jeg slet ikke kan lide, er, at her planlægger de dagene en efter en. Så om eftermiddagen beslutter de, hvornår der skal spilles næste dag. Det gør det meget svært at aftale træning uden om mine spilletider med klubben. Fx skulle jeg en dag spille med EE kl. 7.30 om morgenen, og lige før får jeg at vide, at jeg har træning kl. 09. Så er det ret svært at koordinere.
Desuden synes jeg også, at det er for dyrt. Jeg skal betale €400, plus flybillet, hotel og mad, for at være der i fem dage, og det er bare ikke det værd.
Så denne uge har været lidt af en fiasko, bortset fra selve træningen, som var god.